Året som har gått 2018..

Tänkte göra en års resumé om 2018 från januari till december om det jag kommer ihåg om månad till månad. Så detta är: 
 
Mitt år 2018
 
Januari: Bodde i Fagersta då och det hände inte särskilt denna månad vad jag kommer ihåg. 
 
Februari: Hände inget särskilt denna månad heller, pappa fyllde år och jag och Kjell firade alla hjärtans dag som var lite mer händelserikt som hände då. Och vi bodde kvar i Fagersta men hade bestämt oss för att vi ville flytta ifrån Fagersta antingen till Dalarna eller Stockholm. För Kjell trivdes inte på sitt jobb och vi trivdes inte helt där av många olika anledningar. Fick även reda på att jag hade grå starr och gjorde olika undersökningar till det i Västerås. 
 
Mars: Vi firade mormor och vi började känna ännu mer att vi ville flytta och kollade upp möjligheter till det. Kjell var på rätte gång och överklagade sin dom. Kjell blev uppsagd eller varslad från sitt jobb i Västerås som han ändå inte trivdes med. Började leta nya jobb i Dalarna och i Västmanlands området men hittade inga. Men fick napp i sthlm och fick ett jobb där. Jag sökte utbildningar och kollade upp jobb möjligheter i sthlm.
 
April: Jag fyllde år och firade mig. Kjell flyttade in hos Aron och bodde där på veckorna och började på hans nya målar jobb på Sicarat. Jag var kvar i Fagersta och träffade Kjell på helgerna. I april så började vi kolla upp möjligheter att flytta tillbaka till sthlm igen och Aron löste en lägenhet som vi kunde bo tillsammans i Grimsta i en 3 a. Vi började smått renovera hallen och målade det som syntes i lägenheten och tog bort skavanker inför en försäljning av lägenheten. Denna månad blev jag även gravid i slutet av april. 
 
Maj: Denna månad förberedde vi för flytt och la ut vår lägenhet i Fagersta för försäljning. Vi hade svårt och sälja den och fick skambud. Fick även nya glasögon denna månad då jag äntligen fick veta att jag kunde fixa det utan någon operation. Gick till barnmorskan denna månad i vecka 5 och vi gjorde en adress ändring. För jag bodde hos Aron och Kjell i Hässelby innan vi skulle flytta till Grimsta. 
 
Juni:Denna månad blev det flytt till den nya lägenheten i Grimsta. Då vi fixade i två lägenheter samtidigt hos Aron i Hässelby och hos oss i Fagersta så det varit massor med just flytten. Fick missfall denna månad. Och vi fixade en massa med försäljning och lägenhetsvisning av lägenheten vi hade i Fagersta. Och till slut fick den såld till ett pris vi kunde acceptera. Fick två utbildnings chanser men det blev inget med det tråkigt nog av många olika anledningar. Kjell slutade på Sicarat måleri och började på en annan firma i Stockholm som han jobbade på förut. Han trivdes inte på Sicarat.
 
Juli: Denna månad fyllde Kjell 24 år och det var väldigt varmt Denna sommar och vi badade en hel del och gjorde inget nämnvärt som jag kommer ihåg. 
 
Augusti: Denna månad så åkte vi till Helsingfors med mamma, pappa, Alex, Aron och jag och Kjell. Det var en trevlig resa. Sedan badade vi och ja det vanliga inget nämnvärt som jag kommer ihåg. Åkte väl runt lite och kollade och gjorde små resor inom Mälardalen typ. Provade och gå till en medberonde psykolog på söder,  gick dit bara en gång. För att jag kände att jag ville förändras och må bättre men det funkade inte och kände att jag visste mer om mig själv än henne och det blev för dyrt då hon ville träffas så många gånger. 
 
September:  Firade vi Aron, mamma och Alex. Hämtade Nellan så hon kunde få vara i Riddarhyttan en helg. Och träffade syrran som jag inte hade gjort på länge. Kjell blev varslad från sitt måleri jobb. Så han började söka nya jobb. 
Och blev arbetslös ett tag.
 
Oktober:  Kjell började jobba hos Aron på veidike. Gick till ett medium i Täby som inte var bra och fick pengarna tillbaka. Men ville inte ge upp och ha en andlig vägledning så bokade en andekontakt med ett medium i Uppsala. Hon var bra och hon fick kontakt med tre nära personer som så det jag behövde veta för att gå vidare. Pratade även med Irma och Emma som är medium bägge två som bekräftade bägge två saker jag behövde veta och må bättre utav.
 
November: Åkte till Göteborg med Kjell en helg och hade det mysigt och trevligt på hotell med god mat och en trevlig bilresa dit. Sen är det inget mer nämnvärt jag kommer ihåg.
 
December: Köpte julklappar och förberedde för det. Firade jul i Riddarhyttan med mamma, pappa, syrran och Alex och Teddy. Ja och Kjell och Aron. Sen firade vi jul i sthlm med deras mamma. Nyår kommer och firas i sthlm.
 
 
Sammanfattning så har det hänt en hel del detta år. Mycket på det personliga planet. Det har vart på upp och nedgångar detta år. Och vet lite mer vad jag vill nu, mer och se fram emot och spännande saker och se fram emot 2019. Kommer få mer svar och vet att mer saker kommer och hända. Känner mig mer lycklig nu alltså jag lite mer tillfredsställd och det handlar om att jag känner att jag kommit till mer insikt detta år och viljan och glöden har kommit tillbaka. Sakta men säkert iaf. Känner mer glädje och bestämt mig mer för saker och ting. Framför allt så ser jag fram emot mer nu och känner lite mer vilket håll jag vill till. Nu väntar jag mest på svar och när jag kan komma till skott att börja uppfylla det som är meningen.
 
Men oavsett vad så hoppas jag om ett hopp och tro om en ljusare framtid framöver❤🌟❤ Hoppas nu att 2019 blir möjligheternas år och förändringarnas år för stora grejer händer❤🌟❤Får hoppas på det bästa🌟❤🌟
 
 
 
 
 

grodanssjlarum.blogg.se

Det är en blogg om mina tankar och känslor, mina funderingar kring livet och min vardag.

RSS 2.0