Vem säger att saker och ting är enkelt?

Nej mitt liv har vart allt annat än enkelt. Snarare mer komplicerat och ingen dans på rosor direkt..
 
Finns många anledningar varför det har varit så Och är så än.. Och mycket är på grund av mig att jag har tappat mig själv längst vägen och vet knappt vem jag är längre, vad jag drömmer om eller vilka mål jag än har..
 
Jag bara existerar i princip och överlever dag för dag.. Lever inte alls mitt eget liv längre.. Eller har jag någonsin gjort det? 
 
Nä tror det inte det, kanske när jag var barn möjligtvis.. När jag började inse saker så började jag förstå hur livet var och handlads om egentligen..
 
Den dagen förstod jag vad mitt liv handlade om och den rollen jag satte mig i. Sen dess har det fortsatt och jag har inte helt brutit det.. Får ofta kriga mig igenom allt eller bli arg. 
 
Har satt mig själv i en sån dålig position i livet då jag har låtit mig själv styras för att jag är svag.. För jag är bara rädd för allt och förändra mig själv..  
 
Vet ju typ inget annat än att vara så här.. Försöker gång på gång och ändra mig själv men allt blir samma sak.. Och vet att allt beror på mig och mitt tankesätt..
 
Jag vet helt enkelt inte längre hur jag ska komma ur detta.. Jag vet inte om jag kan hjälpa mig själv längre eller om jag någonsin har gjort det? 
 
Men en gång för alla måste man ju bestämma sig och hålla sig fast vid det. Problemet med mig är bara att jag är för envis på fel sätt och vill väl helt enkelt inte ändra på mig helt då det krävs för stora förändringar..
 
Så jag har ju valt allt själv kan inte skylla på någon annan än mig själv.. Hittad bara på problem och undanflykter istället för att hitta lösningar och göra nått åt saken..
 
Är en svag människa helt enkelt som inte klarar av att ändra mig..
 
Men en dag kanske ett under sker vad vet jag.. Tills dess får man hoppas på det bästa tills den dagen jag bestämmer mig för en riktigt förändring.. 
 
 
 
 

grodanssjlarum.blogg.se

Det är en blogg om mina tankar och känslor, mina funderingar kring livet och min vardag.

RSS 2.0