När man behöver gå igenom sig själv igen..

Ännu en gång så fick jag inte den hjälpen jag behövde. Ännu ett nederlag men en erfarenhet rikare..
 
Jag är ändå glad att jag vågade göra detta.. Det fick mig och inse vem jag är mer och att mina tankar och känslor är rätt och att jag står upp för mig själv. Att jag sätter mer värde på mig själv❤
 
Det enda jag inte kan förstå är hur en människa eller att människor vill behandla människor så här för att tjäna pengar själva..
 
Att såra någon medvetet och använda sin andlighet för att göra detta? Jag har gjort många misstag och fel i mitt liv. Särskilt inom det andliga. Jag har lärt mig massor genom åren hur man ska hantera just det och särskilt och bemöta människor. Jag kanske fortfarande inte gör alla rätt, för jag är inte fullärd och kommer inte bli det heller men en sak vet jag att man ska vara ödmjuk och behandla människor med kärlek och respekt❤givande och tagande❤
 
Men när jag inte får det tillbaka särskilt någon som ska kalla sig medium och beskriva hur jag är som människa och inte ser hela mig utan mest bara mina dåliga sidor i princip. Blir jag väldigt förundrad hur en människa funkar att man vill använda sitt medlemskap till det Hon gjorde mot mig går inte och förklara.
 
Har aldrig någonsin vart med om något liknade förut.. Ett av det sjukaste samtalen jag var vart med om. Hon fick mig och känna något som jag inte helt är.. Jag har självklart dåliga sidor, men att sitta höra sånt där om än gör en oerhört ledsen.
 
Hur tänker man då? Hur kan man ens jobba som medium då? Hur fan tänker man egentligen? Att bara dra upp det dåliga sidorna hos mig till och börja med. Och inte ens fråga vad jag vill veta och sen att bara lämna någon helt ovetandes vad man just fick veta? Just i slutet är ett av det sjukaste grejer jag var vart med om..
 
Jag kan inte helt släppa detta samtal förens jag har fått min upprättelse om att få en förklaring till varför man vill behandla en annan människa så här och få mina pengar tillbaka. 
 
Jag förstår inte varför hon ville sätta mig på plats? Jag kom inte dit för att få banningar. Jag är inte helt en sån person hon ens beskrev? 
 
Om hon jobbar med andevärlden som Hon påstår att hon gör så skulle det inte gå till på detta sättet. Hon la in sina personliga värderingar och ville överbevisa att hon minsann kan sin sak..
 
De som känner mig vet vem jag innerst inne är och jag tänker inte ändra på mig om jag inte själv vill det. Jag lyssnar och är väldigt själv medveten så jag behöver inte dessa tillsägelser då jag vet hur jag är som person..  
 
Hjälp och råd behöver vi alla det är en annan sak. Men såra inte en annan människa för ditt eget egos skull det är bara fel.. 
 
Men är glad och tacksam att jag såg igenom denna människa och att jag inte tror på hennes så kallade andliga budskap som inte ens var andliga utan helt hennes egna personliga värderingar kring mig. 
 
Jag har lärt mig mycket genom åren och en sak är att jag behöver stå upp ännu mer För mig själv❤För ingen ska få mig att känna som Hon gjorde..
 
Jag förtjänar mer än så då vet jag är en godhjärtad människa❤
 
 
 

grodanssjlarum.blogg.se

Det är en blogg om mina tankar och känslor, mina funderingar kring livet och min vardag.

RSS 2.0