Bättre i dag än igår..

Alla kan ha dåliga dagar eller en dålig dag.. Men kan inte alltid må bra, ibland är man helt enkelt låg, trött eller sluten.. I går var en sån dag där jag kände mig så trött efter helgen.. 
 
Jag blir lite dränerad av att vara hos mina päron eller ja deras energi särskilt pappa.. Inte så kul när han är så deskrutiv som han är.. Han vill inte sluta röka eller dricka, vilket är väldigt synd.. Vill att han inser och förstår Men han vill inte lyssna..
 
Men tyvärr så är det hans val och han är dumt envis för sitt eget bästa. Men han vill ju inte ändras, tråkigt nog Och det får stå för honom.. Men man hoppas ju att han nån dag inser och försöker bli bättre. Men tyvärr får man bara acceptera hans val och det gäller min familj överlag..
 
Jag tänker inte ändra dem eller låta dem påverka mig för mycket.. Jag lever mitt liv och försöker ändra mig själv istället till det bättre och ta steg för steg. För jag orkar inte längre lägga energi på andra eller andras val.. Däremot säger jag ifrån mer och orkar inte längre bry mig lika mycket om andra helt enkelt.. 
 
Men oavsett vad så är det som det är.. Huvudsaken är att man förbättras själv och inser saker själv💖
 
 
 
 
 

grodanssjlarum.blogg.se

Det är en blogg om mina tankar och känslor, mina funderingar kring livet och min vardag.

RSS 2.0