Man har inte alltid svaret på de frågor som finns inom än..

Nej man vet inte alltid vad som är rätt för än och vilka frågor som ska besvaras.. Men ibland får man bara go with flow helt enkelt.. Bara släppa taget och låta livet visa vägen💚
 
Jag tror man bara behöver börja på något och bara låta allt få vara och vara mer spontan och inte planera allt så himla mycket saker blir som det blir ändå..
 
Man får helt enkelt vara tacksam för här och nu och se det goda i allting och inte ta allt så allvarligt..
 
Jag har lärt mig att släppa mer och mer och inte försöka tänka allt för mycket på allt, även om jag vill veta en massa och ha svar, så vet jag på nått sätt att det jag behöver göra är att släppa och må bra och framför allt göra det jag mår bra utav först och främst och inte stressa upp mig över saker och ting..
 
Läsa böcker, träna och bara va är det bästa för mig just nu.. Jag har innan vart så stressad och orolig över allt och känt mig så värdelös och misslyckad men det är slut med det nu..
 
För oavsett vad som händer så vet jag att saker och ting kommer och ordna sig till slut💚Jag vet att nån stans så kommer min tid men den kommer senare än många andras, då saker och ting har tagit tid för mig och läka, gå vidare och framför allt släppa det som har varit plus mina tankar o.s.v. 
 
Självklart är jag en tänkare och en känslomänniska och styrs mycket av hormoner. Men det är också mycket därför jag tränar och läser böcker för att hålla mitt lugn och ro i mig själv och just finna en balans💚
 
Så det bästa är att bara försöka vara här nu och nu och vara tacksam för allt💚
 
 
 
 
 
 

grodanssjlarum.blogg.se

Det är en blogg om mina tankar och känslor, mina funderingar kring livet och min vardag.

RSS 2.0