Se framåt och inte bakåt..

Vi alla kommer olika långt i livet och vi har alla olika vägar och gå.. Olika meningar och olika livsuppgifter.. Men vi alla har en sak gemensamt eller många saker gemensamt och det är våra tacksam för det vi har💖Och vara stolta över hur långt vi har kommit och vilka vi har blivit under tidens gång.. 
 
För vi alla har saker och lära genom livet, för man ska inte ta något för givet, för inget är självklart genom livet.. Vissa saker tar helt enkelt tid och inse och förstå..
 
Men när man väl har insett och förstår så fattar man varför allting har hänt och saker faller på plats.. Vissa saker behöver man helt enkelt gå igenom för att förstå hur livet funkar men framför allt hur man själv funkar. Man lär sig hur man är och fungerar och vad man klarar av..
 
Ibland så är vissa stunder otroligt tuffa du vet inte varken ut eller in eller hur allt egentligen ska lösa sig? Eller vilken väg du ska ta eller vad har man ens för mål i livet? 
 
Men på nått konstigt sätt så löser sig det oftast och av en slump så visar de där uppe vägen ändå, då det känns som jobbigaste och som svåraste och när man ofta gett upp hoppet. Så får man helt plötsligt en ingivelse då man minst anar det. Men den känslan bara kommer från ingenstans att nu ska jag göra detta exempelvis eller detta är rätt och ta tag i o.s.v. 
 
Men man behöver göra stegen själv och ta tag i det som krävs, de där uppe visar bara vägen. Men det är upp till oss och ta tag i det och göra det som behövs för att det ska bli en verklighet och uppfyllas..
 
Huvudsaken är att vi kämpar och fortsätter trots att det är tufft och inte ger upp, vissa prövningar behövs för att vi ska kämpa ännu hårdare och lära oss. Så man ska aldrig ge upp hur tufft det än är men ska självklart och inse när det är rätt och kämpa och inte allt har ju sitt pris och värde i slutändan💖
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

grodanssjlarum.blogg.se

Det är en blogg om mina tankar och känslor, mina funderingar kring livet och min vardag.

RSS 2.0