Utmana dig själv och våga möta dina rädslor..

Ja det är något jag behöver göra mer av framöver.. Man fastnar i rädslor och i gamla mönster vilket inte är särskilt bra för sin självutveckling..
 
Jag fastnar i gamla tankemönster, förstorar upp saker och blir rädd o.s.v. Fast jag vet att det inte är farligt egentligen, utan att allt sitter i mitt sätt och tänka kring saken eller sakerna som gör mig rädd, det handlar helt enkelt om min prestationsångest, rädslan i att göra Fel helt enkelt och ta saker för allvarligt..
 
Vilket jag vet att jag behöver jobba på mycket mer och våga leva och inte vara rädd för minsta lilla som jag inte är van vid eller är nytt. Men samtidigt är jag redo för nya utmaningar och våga komma över dem. 
 
Jag är redo på ett sätt och släppa mer, men dock tar det lite tid. Mina hjärnspöken säger till mig nej du klarar inte detta du är inte redo o.s.v min rädsla tar över. Fast jag vet innerst inne att jag behöver komma över saker och ting och ta tag i det som gör mig rädd och övervinna dessa hjärnspöken. För viljan finns men tålamodet finns inte alltid, vill att det ska gå.snsbnt och smärtfritt men så funkar ju inte livet och man växer inte son person om allt skulle vara enkelt o.s.v. 
 
Men jag vet där inne i min själ och i mitt hjärta att det är dags och ta tag i det som skrämmer mig men man får ta små steg hela tiden tills det slut släpper och det blir bättre. Men man får börja med ett steg i taget💗
 
Växa, gro och blomma ut💗
 
 
 
 
 

grodanssjlarum.blogg.se

Det är en blogg om mina tankar och känslor, mina funderingar kring livet och min vardag.

RSS 2.0