Försöker bli piggare dag för dag..

Ja jag försöker varje dag att bli mer piggare för varje dag som går. Meningen är att jag ska orka ta tag i saker igen och bli mer kreativ och inte falla igen, utan få tillbaka min energi och bli motiverad igen och redo att kunna ta tag i saker ordentligt..
 
Jag är fortfarande trött, trots att jag tränar och käkar realtivt bra. Och tar det lugnare, ber mer om hjälp och går ut på promenad så ofta jag orkar allt det som gör att min själ mår bra helt enkelt..
 
Jag kämpar avrje dag med detta att sova bättre, bli mindre orolig o.s.v. Jag har väldigt lätt att falla i svackor då jag är så pass överkänslig som jag är, för att jag känner av minsta lilla och energi omställningar. Nått jag får leva med men lära mig hantera helt enkelt. 
 
Jag vet att jag behöver göra en hel del för att förhindra detta. För just nu är jag orolig igen, inget jag helt styr över, beror även ibland på sömn brist och att jag känner av saker i luften. Just nu känner jag av stora förändringar i luften att saker är på gång igen. Men jag vet inte alltid om det är gott eller ont. Oavsett vad så är det sånt som påverkar mig. Självklart är det ju mina känslor med, tankar och sånt som jag behöver bearbeta också..
 
Men oavsett vad så är jag medveten om detta och jag hoppas allt går åt rätt håll nu..Så om min själ mår bra så mår jag bra💖
 
Man får alltid göra så gott man kan💖När man har en gammal själ som jag har så behöver man tid för sig själv och kunna återhämta sig, så ensamma stunder för mig är viktigt.. Naturen är viktigt och nån gång i framtiden vill jag bo nära natuten i ett hus med lite djur och barn och jag hoppas det blir verklighet snart💖
Jag också att jag aldrig är helt ensam, för jag har mina guider med mig💖Ulla, Yngve och morfar ni är mina tre guider som jag kände och känner än i dag, och är tacksam för er, för er hjälp, er healing och erat stöd och vägledning💖I love you all💖Har nog även 1 eller 3 guider till som jag har fått tilldelat som jag inte har träffat denna jordeliv, men vet inte helt vilka det är.. Får nog reda på det så fort jag börjar meditera igen och hålla på med det andliga och gå kurser o.s.v.
 
Men just nu så är min persoliga utveckling viktigare och leva mer💖Men allt kommer när det ska, det viktigaste är att lyssna på sig själv💖Var sak har sin tid💖
 
 
 
 
 
 

grodanssjlarum.blogg.se

Det är en blogg om mina tankar och känslor, mina funderingar kring livet och min vardag.

RSS 2.0