Så skönt att hösten är på väg🍁

Så skönt att hösten äntligen är på väg har längtat efter det. Jag älskar höstens alla färger, så magiskt och vackert då..
 
Självklart är det lite trist att sommaren snart är över men det börjar bli mycket mer kallare nu ich kyligare och luften..
 
Och nästan hela augusti har det bara regnat, tydliga höst tecken.. Skulle egentligen vilja plocka svamp då det är mer ett svamp år än ett bär år verkar det som..
 
Men oavsett vad så är det skönt att hösten är på ingång🍁
 
2019 har än så länge varit ett lugnare år än förut och framför allt mer insiktsfullt. Under våren så var det en upp och en del nedgångar och även under sommaren, men kommer berätta mer senare under årets slut och sammanfatta detta år💛
 
Men i år är det framför allt möjligheternas år och ärlighetens år. Och det har man märkt av på många sätt och vis, framför allt att vara mer sann mot sig själv och möjligöra mer för sig själv..
 
Och det har även varit ett Norrlands tema detta år💛Övik och Härjedalen är otroligt vackert men olika natur och olika känslor och vara där. Men lika vackert men annorlunda..
 
Oavsett vad så är jag tacksam över allt som har varit än så länge och det som kommer framöver💛Och bättre kommer det bli. Är tacksam för både upp och nedgångar, för det har fått mig och växa som person💛Så tack för allt💛
 
 
 
 
 
 
 
 
 

grodanssjlarum.blogg.se

Det är en blogg om mina tankar och känslor, mina funderingar kring livet och min vardag.

RSS 2.0