Länge sen sist Hilda har hunnit bli över 1 år❣

Ja det har hänt mycket sen jag skrev sist här, har inte haft riktigt tid har varit så fullt upp med Hilda och allt annat..
 
Men jag vet inte vad jag ska börja med allt som har hänt och varit sen jag skrev sist..
 
Men ja Hilda utvecklas hela tiden nu och allt går så fort.. Snart så börjar hon förskolan och hon är snart på väg att börja gå ordentligt.. Det är så mycket med henne nu och allt som ska göras och planeras..
 
Så man hinner inte riktigt med själv, men det går inte så bra för mig och inte som jag har tänkt mig riktigt men det gör det ju nästan aldrig..
 
Haft mycket motgångar tyvärr har dock försökt att göra framsteg och göra det jag kan men det har ändå inte nått enda fram..
 
Jag vet inte riktigt när saker kommer igång för mig och när saker funkar.. Det visar sig nog, visst jag är osäker än och rädd på ett sätt men jag vill gärna starta med något som går och funkar..
 
Men man får se när helt enkelt verkar som annat kommer före och ska ske helt enkelt.. Man kan ju inte styra och kontrollera allt som man ibland vill göra..
 
Vet att mycket gäller att kunna bryta mönster men det var varit svårt då det har varit och är corona än, det är ju intr över och kommer ta tag innan det blir bättre men det börjar bli en ljusning på det hela..
 
Det har även varit kämpigt för mig och Kjell på olika sätt, men det har löst sig lite för Kjell nu men allt kan ju hända har jag märkt.. Man får hoppas saker håller i sig och ordnar sig.. Men ständigt prövningar och lösningar är det ju allt som oftast i livet på gott och ont..
 
Men men vet inte riktigt mer vad jag ska skriva det händer inte så mycket men ändå händer det massor på ett sätt men inte värt och skriva om..
 
Men men allt löser sig på nått sätt❣
 
 
 
 

grodanssjlarum.blogg.se

Det är en blogg om mina tankar och känslor, mina funderingar kring livet och min vardag.

RSS 2.0