Allt är energi mer eller mindre..

Allt är energi mer eller mindre, vad man sänder till sig själv och andra. Och vad man får energi ifrån.. Man kan få energi av träning, kärlek eller postiva tankar det väljer man själv..
 
Men träning kan ju även göra en trött så klart efteråt och ge en avslappande känsla det är ju en typ av energi det med.. Energi kroppen behöver för att stressa ner och ta det lugnare.. Träninge ger en inre styrka att man känner sig starkare rent fyiskt och att man orkar mer. Träningenska ju ge postiva känslor om sig själv och att man känner sig bättre inombords vilket ofta gör.
 
Kärlek ger en ofta positiv energi och styrka i livet att orka lite till med allting.. Kärlek ger än även bekräftelse på att man duger som man är. Genom  att andra tycker om än och ger än komplimanger.. Kärlek finns i så mycket egentligen om man tänker på det.. 
 
Positiva tankar får man av kärlek och av sin egen vilja. Att man väljer att vara positiv, men det är nånting man får jobba hårt för iaf jag. Då jag är en grubblare och en känslomänniska.. För mig så hjälper träningen att hålla de värsta av tankarna ocj känslorna borta en stund iaf, tills alla min krav kommer som jag ska göra, typ nästan som tvångstankar..
 
Är ju så rädd för förändringar och göra fel.. Anklagar mig själv för minsta lilla fel jag gör.. Även om jag vet att det är en skit sak som går att ordna, men jag skäms så fruktansvärt när jag råkar göra ett misstag..
 
Skratta är väldigt bra att hitta humor i det mesta och inte göra allt så stort.. Som jag lätt gör.. Som sagt det är viktigt att hitta rätt energi i allting. Då jag ofta är stressad inombords.. 
 
Men man får försöka göra allting så gott det går helt enkelt 💖
 
 
 
 
 
 

grodanssjlarum.blogg.se

Det är en blogg om mina tankar och känslor, mina funderingar kring livet och min vardag.

RSS 2.0