Hoppas på det bästa❤

Nu går man snart in i v. 12, faktiskt imorgon för och vara helt exat men det är väldigt overkligt än.. Snart är mf veckorna borta, men man ska alltid vara beredd på allt, men känner mig väldigt lugn ändå..
 
Jag stressar inte upp mig, utan tar det väldigt lugnt med det mesta, försöker lyssna på kroppen.. Är mest trött p.g.r av sömnen för att jag får gå så mycket på natten..
 
Men det är väldigt vanligt att man gör det, har ett tryck över magen nu för att den antligen växer..  Jag tål dock inte all mat men det mesta, igår var det första gången jag spydde men det har med min matsmältning och göra, tål inte mjykt grovt bröd. Men men det det kommer att hända mycket med kroppen nu framöver..
 
Det enda jag inte ser fram emot är att växa på alla håll och kanter, men men det hör väl till.. Så länge man inte blir allt för stor..
 
Bara och försöka röra sig så mkt man kan och äta relativt nyttigt, så gott det går iaf.. Är inte så hungrig men det går i perioder känner jag..
 
Men man får ta dag för dag nu och göra så gott man kan. Man vet ändå inte hur allt blir, har inte sett den lille än, får se den lilla grodan om ett tag på ett kub test, man får hoppas på det bästa då❤
 
I annat fall blir det nipt test och de får ju de flesta göra verkar det som.. Får säkert göra det med❤Men det är inget och oroa sig för nu och inte sen heller❤
 
Det enda jag känner i mellanåt att jag blir lite bortglömd, att jag behöver vara stark i mycket och inte kanske riktigt bli sedd..
 
Men men förhoppningvis blir det bättre❤
 
 
 
 

grodanssjlarum.blogg.se

Det är en blogg om mina tankar och känslor, mina funderingar kring livet och min vardag.

RSS 2.0