Återupprepning gång på gång, negativitet som drar ner än totalt..

När ska saker och ting verkligen ändras? Allt känns ibland önsketänkande.. Man tror att saker och ting ska ändras, att människor ska ändras och förstå och fatta, men nej de gör aldrig det..
 
Det bara återupprepas gång på gång, blir galen på detta.. Jag klarar inte av denna underliga och konstiga värld och allt som är runt omkring mig..
 
Så avstängde, känslokallt och egoistiskt.. Människor älskar och prata om sig själva, sina problem, vara offerkoftor eller så är de så jävla bra utåt men är typ döende inom bords i mellan åt..
 
Vart försvann kommunikationen, vart försvann ärligheten? Man börjar undra vart detta är på väg? 
 
Jag börjar bli rent ut sagt av galen på all negativitet som drar ner än, människor som tar all jävla energi, som inte vill göra ett skit själva, pratar bara om samma saker..
 
Och jag tillåter mig själv gång på gång knäckas av dessa människors negativa energier, för detta är varje jävla dag..
 
Jag står fan inte ut längre.. Snart bryter jag med allt och alla.. Jag försöker och stå emot allt och inte lyssna och ta åt mig, men orkar inte med denna jävla återupprepning som fan aldrig bryts, försvinner eller löser sig..
 
För det spelar ingen roll för ingen lyssnar i alla fall eller tar åt sig vad jag säger. Det spelar ingen roll vad jag gör som sagt.. 
 
För ingen bryr sig, människor är så fruktansvärt själv upptagna, egen kära och så upp i sitt eget skit så de ser inte andra än de själva iaf..
 
Ingen gläjds inte åt nått positivt ändå, man ska ändå hitta negativt i allt och problem.. Så vad är det för jävla mening att ens säga något?! 
 
Människor vill ha bara all jävla uppmärksamhet på deras jävla skit ändå..
 
Människor bryr sig inte ett skit om någon annan iaf.. Spelar ingen roll hur mycket jag bryr mig vad fan hjälper det i slutändan inte ett jävla dugg ändå..
 
Orkar inte lyssna snart eller ens bry mig, finns fan ingen mening med det..  Det finns bara två i världen som har gett lika mycket som jag har gett dem och det handlar inte ett skit om vad jag var fått utan den energin jag har gett och funnits där. Det är Aron och Kjell❤Resten kan skita ner sig! 
 
Är så förbannat trött på allt och alla nu.. Skiter om detta är nått jävla gnäll inlägg men det får fan vara nu..
 
Ingen gläds än på riktigt att jag och Kjell ska ha barn, eller för nått annat som är bra för den delen,  för det är ju nått positivt fy fan vad jobbigt för er..
 
Jag hör jämt av mig och bryr mig och finns fan för er alla, men vart finns ni? Jag har gjort så otroligt mycket för er, tänkt på er, stöttat och lagt ner så jävla mkt energi på er så ni fattar inte..  Gråter för er skull och gör allt för och att lösa saker för er, ni fattar inte hur jävla mkt energi och tid jag har lagt ner för er!
 
Ja det är mitt val, ingen har tvingat mig, men det är sån jag är, har ett jävla stort hjärta.. Vissa har varit värt det än andra, så ni behöver inte ta åt er❤
 
Men det får fan i mig räcka nu.. Det finns bara vissa människor jag vill ha kvar som är värt det, resten kan försvinna ur mitt liv för gott.. 
 
Jag vill inte ha detta längre i mitt liv särskilt inte för vårt barns skull❤Räcker att jag själv har växt upp med för mkt negativt skit och problem..
 
Så bye bye..
 
 
 
 
 
 
 

grodanssjlarum.blogg.se

Det är en blogg om mina tankar och känslor, mina funderingar kring livet och min vardag.

RSS 2.0