En tuff vecka..

Ja det kan man minst sagt säga, vet knappt vad jag ska skriva eller börja..
 
Men kan väl börja med att allt startade i lördags, jag kände på mig att något var fel och visste Ok Så att allt var 50/50 med denna gradivtet på många sätt och vis. Men i alla fall så började jag blöda i lördags och sen blev det bara värre och värre. Till slut fick jag missfall i söndags kväll till måndag morgon och det gjorde så jävla ont på alla sätt och vis. 
 
Orkar inte gå in på alla detaljer och var på gyn akuten i Danderyd och fick noll hjälp där, det enda de kunde konstatera att det som var i mig var dött och inte hade utvecklas som det skulle. 
 
Men jag visste och kände på mig det redan allt blev så surrealistiskt och overkligt.. Men efter allt detta så ringde min barnmorska in ett meddelande som knäckte mig totalt och gjorde mig oerhört ledsen och sårad, hade lixsom precis genomgått ett missfall.. Hon har allt så inte sett att jag har avbokat tiden och varför, men gillade henne aldrig. Sjukt oproffsig och okänslig som människa.. På alla sätt och vis och lyssnade inte på mig alls..
 
Men nu i efter hand så vet jag att hon inte förstod mig alls och hon har blandat ihop mig med någon annan.. Men det tog på mig oavsett och ska försöka släppa kärringen..
 
Hilda har också varit i en oerhört gnällig period under den här tiden och krävt mycket så även det har påverkat mycket, men tur att Kjell har funnits vid min sida och tagit hand om Hilda denna vecka❣
 
Hade aldrig orkat utan honom❣Men sen så fick jag även reda på att i torsdags så har pappas cancer inte blivit bättre utan han måste opereras och då föll jag totalt, har försökt vara stark hela tiden och bara klarat förlusten efter missfallet och bara det var oerhört jobbigt fysiskt och psykiskt..
 
Som sagt det har varit en tuff vecka och inte så bra start på året precis, men man får hoppas allt blir bättre❣
 
 
 
 
 

grodanssjlarum.blogg.se

Det är en blogg om mina tankar och känslor, mina funderingar kring livet och min vardag.

RSS 2.0